Mustafa Kemal İlkokulu

Vizyon: Çağdaş eğitim ve öğretim ilkeleri ışığında, öğrencilerimizin kendilerini geliştirebilmelerini sağlayacak bir okul kimliğine sahip olmak.

Misyon: Bilgiden güç alan,insani değerlere sahip,çevreye duyarlı,bilgiyi kullanabilen bireyler yetiştirmek için, bilimsel ve kişisel gelişimin gerçekleştirilebileceği ortamı tüm bireylerle oluşturmak

Başarılar: Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetlerde çeşitli başarılar elde edilmiş ve edilmektedir.(2015 yılında futbolda 2. lik, 2016 yılında futbolda 4. lük, Fiziksel etkinliklerde 2. ve 4. sınıflarda 2. lik, çeşitli gün ve haftalarla ilgili resim yarışmalarında 1.2.3. lük dereceleri kazanılmıştır. Şeref Köşemizde bunlara ait alınan şilt, kupa ve madalyaları ve belgeleri sergilemekten onur duymaktayız.

Saatler: 13:30/18:20 ANA SINIFI:08:10/13:00 13:30/18:20
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Sportif faaliyetlerde çeşitli başarılar elde edilmiş ve edilmektedir.(2015 yılında futbolda 2. lik, 2016 yılında futbolda 4. lük, Fiziksel etkinliklerde 2. ve 4. sınıflarda 2. lik elde edilmiştir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mstfkml.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Mektep Sokak. No17 Kınık/İzmir

Kütüphane Kitap Sayısı :150
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM SABAH ORTAOKUL(ŞEHİT CAFER ATİLLA ORTAOKULU) ÖĞLEDEN SONRA MUSTAFA KEMAL İLKOKULU

Yerleşim Yeri - İlçemizde geçim daha çok tarım, hayvancılık ve madenciliğe dayalıdır.Domates,mısır,pamuk,biber en çok yetiştirilen tarım ürünleridir.Büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta yapılmaktadır.

Adres - Yeni Mahalle Mektep Sokak. No17 Kınık/İzmir

Ulaşım Kınık-Bergama ve Kınık-Soma yönlerine yarım saatte bir dolmuş seferi vardır. Sabah saatlerinde Kınık´tan İzmir´e ulaşım amaçlı araçlar kalkmaktadır. Aynı araçlar öğleden sonra tekrar izmir´den Kınık´a dönmektedir.Eshot seferleri de bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.İzmir İline 120 km,Bergama ilçesine 19 km ,Manisa´nın Soma İlçesine 24 km´dir.